Videostrategie

Op basis van data de juiste strategische keuzes maken. Voor jouw doelgroep een passend video format.

Bij de performance teams van Formule 1 is het een sleutel dat gegrond onderzoek van data zorgt voor resultaat op het circuit. In het data traject zijn er meerdere keuzes te maken waardoor uiteindelijk je kan winnen.

Deze mindset wordt bij Fedor Lammers Producties toegepast. Wie is de doelgroep en waar zoeken die naar? Wat is vervolgens het zoekvolume op de betreffende woorden en hoe groot is de kans dat we hier kunnen winnen? Bij het gebruik van de correcte data en het maken van de juiste keuzes brengen we jouw merk steeds een positie verder. Onderweg naar een podium positie is het belangrijk om bij te blijven sturen. Bij groei zijn er mogelijkheden voor complexere en meer waardevolle woorden zo dwingen stap voor stap succes af.

Zoekvolume speelt vooral een rol op YouTube. Door gevonden te worden zorgt er niet voor dat er ook bereik is. Hier is resultaat door alle details te kennen van het platform. Zo heeft bijvoorbeeld kijktijd en klik frequentie een rol. Dit wordt gecombineerd met talloze andere waardes die te achterhalen zijn door heel veel ervaring met YouTube. Bij Fedor Lammers Producties kennen we elke functie van YouTube tot het kleinste detail. Dit door zelf kanalen op te bouwen en dit te doen voor sterken merken als Toyota, Lexus, Audi en Suzuki.

Een kenmerk van YouTube is dat het social platform is met de waarde in zoekvolume. Echter kan het zo zijn dat de doelgroep zich ook bevind op een ander social platform zoals Facebook, Instagram of TikTok. Het kan zijn dat de doelgroep hier meer aanwezig is en daar ook het resultaat te behalen valt voor jouw merk. Elk social platform stuurt op andere data hier is Fedor Lammers Producties elke dag mee bezig. Door te sturen op data en bewust zijn van de trends zijn er voor kleine merken grote resultaten te behalen. Een voorbeeld klant bij ons is Microlino Nederland. We zijn begonnen met 0 volgers en in een halfjaar tijd zijn er 65.000 met 7.600.000 bereikte accounts, 286.000 profielbezoeken en 32.000 klikken op links naar de Microlino website.

Bereik is daarmee een start maar het brengt je niet naar de finish. Voor jou als merk heeft het alleen waarde op het moment dat er ook wat verkocht wordt met winst. Vanuit de content die we maken is dit ook dit meetbaar. Door te werken met slimme innovaties kunnen we het resultaat meten en juiste keuzes maken in de data en content die we produceren.

Door in gesprek te gaan over de doelgroep, data te verzamelen en open te staan voor innovatie is er een fundament voor performance. Wil jij meer weten over alle details en kunnen we jouw helpen naar de 1e plek? Neem vrijblijvend contact met Fedor Lammers Producties op.

Een voorbeeld klant bij ons is Microlino Nederland.

– Begonnen met 0 volgers, halfjaar later 65.000.
– 7.600.000 bereikte accounts.
– 286.000 profielbezoeken.
– 32.000 klikken op links naar de Microlino website.

Pre-productie

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et.

Back to top