SUZUKI ONDERWEG VIDEO PRODUCTIES

We nemen je in een Suzuki mee door Nederland! Zo leer jij, je favoriete modellen, nog beter kennen!

Samenwerking             Produceren en beheren
3 jaar+                         Dagelijks

Kenmerkend voor Suzuki Onderweg

Je kijkt naar Suzuki Onderweg!

Video format

Op een informele wijze (potentiële) klanten informeren over hun favoriete Suzuki modellen. De vraag naar Suzuki is hoog, en wij zorgen ervoor dat je de informatie krijgt die je nodig hebt om de juiste keuze te maken en over te gaan tot aankoop.

Realiteit

In iedere aflevering komen alle features en specificaties aan bod van een nieuw model. Van de Suzuki Swift tot Vitara en Ignis tot de S-Cross, alles komt in Suzuki Onderweg voorbij. Niet alleen voor YouTube, maar ook voor Instagram, TikTok en Facebook, waar we de content aanpassen aan de doelgroep.

Resultaat

Ons productieteam vertaalt de wensen van Suzuki Nederland naar concrete resultaten. We sturen voortdurend bij op basis van actuele videodata. Maandelijks produceren we video’s en foto’s, die we op het juiste moment publiceren.

Wat zeggen de cijfers?

Positie op YouTube/Google: 1
YouTube organische weergave: 135.000+
Instagram organische weergave: 420.000+
Reactie’s van de consument: “Denk er over na om deze te kopen!! Helemaal verliefd” “Dit is geen review maar een hele fijne walkthrough”

 

De juiste setup

Videostrategie

Elke maand googelen meer dan 20.000 liefhebbers naar Suzuki. Deze doelgroep vindt Suzuki-modellen direct op de nummer 1-positie. We ontwikkelen een concept dat perfect aansluit bij de vereisten van de verschillende videoplatformen.

Videoproductie

Maandelijks produceren we video’s die inspelen op het zoekvolume. We anticiperen flexibel op basis van nieuwe modellen en het seizoen. Dit doen we op de mooiste locaties in Nederland en Europa.

Videomarketing

We analyseren, begrijpen en beheersen algoritmen van diverse sociale platformen. Zo staat die juiste content op het juiste moment online op Instagram, TikTok en YouTube.

Back to top