SUZUKI RIDE OUT VIDEO PRODUCTIES

De tijd laten verdwijnen. Alleen de vraag is met welke motorfiets jij dit wil bereiken?

Samenwerking             Produceren en beheren
3 jaar+                         Dagelijks

Kenmerkend voor Suzuki Ride Out

Sneller gaan dan dat je ooit gegaan bent en dit is voor iedereen bereikbaar.

Video format

Online optimaal zichtbaar zijn en aanzetten tot een koop overweging. Er is hoog zoekvolume op de modellen van Suzuki Motoren. Belangrijk is om dan bovenaan te staan, te voorzien van informatie en aan te zetten tot aankoop.

Realiteit

Met Suzuki Ride Out laten we alle modellen van Suzuki Motoren Nederland zien. Van de legendarische Suzuki Hayabusa tot de nieuwste Suzuki V-Strom 800. Dit doen we voor de socialkanalen YouTube, Instagram, Facebook en TikTok. De content wordt geproduceerd voor de doelgroep.

Resultaat

De wensen van Suzuki Motoren Nederland worden vertaald door ons productieteam. Er wordt constant bijgestuurd op de actuele video data, maandelijks worden er video’s en foto’s geproduceerd en alle content worden op het juiste moment gepubliceerd.

Wat zeggen de cijfers?

Positie op YouTube/Google: 1
YouTube organische weergave: 150.000+
Instagram organische weergave: 500.000+
TikTok organische weergave: 100.000+
Reactie’s van de consument: “1050 DE gekocht.. maandag ophalen!” “Gave aflevering ik heb de 1050 besteld!” “Wat een gave motor!”

De juiste setup

Videostrategie

Elke maand zoeken 20.000+ motorfiets liefhebbers naar Suzuki Motoren. Dit is direct de doelgroep die op een nummer 1 positie Suzuki Motorfietsen vinden. Een concept maken waarbij alle voorwaarden kloppen voor de betreffende videoplatformen.

Videoproductie

Maandelijks video’s produceren die aansluiten bij het zoekvolume. Hierop flexibel anticiperen op basis van nieuwe modellen en het seizoen. Op locaties wat tot de verbeelding spreekt en het zo produceren dat het enthousiasmeert.

Videomarketing

Het algoritme kennen van diverse social platforms. Hier op het juiste moment content voor klaar hebben en laten presteren. Dit kan om dagelijkse content gaan op b.v. een Instagram en maandelijks op YouTube.

Back to top