TOYOTA THUISTOUR VIDEO PRODUCTIES

De Toyota Thuistour, de ultieme rijbeleving met jouw favoriete Toyota’s!

Samenwerking             Produceren en beheren
3 jaar+                         Wekelijks

Kenmerkend voor Toyota Thuistour

De thuistour is een kennismaking met jouw favoriete Toyota. Gewoon vanuit huis.

Video format

In een ontspannen en informatieve stijl bieden we uitgebreide reviews en testritten van populaire Toyota-modellen. Met de groeiende interesse in Toyota, voorzien wij jou van alle benodigde informatie om een weloverwogen beslissing te nemen en tot aankoop over te gaan.

Realiteit

Elke aflevering belicht de unieke kenmerken en specificaties van diverse Toyota-modellen. Van de dynamische Toyota Yaris en de veelzijdige Corolla tot de avontuurlijke RAV4 en de innovatieve C-HR, alle modellen komen aan bod in Toyota Thuistour. We delen onze content niet alleen op YouTube, maar passen deze ook aan voor Instagram, TikTok en Facebook, zodat deze perfect aansluit bij de specifieke doelgroepen van elk platform.

Resultaat

Ons productieteam vertaalt de wensen van Toyota Nederland naar concrete, hoogwaardige video’s en foto’s. Door continu te analyseren en bij te sturen op basis van actuele videodata, garanderen we relevante en tijdige content. Zo kunnen we maandelijks nieuwe video’s en foto’s produceren die optimaal worden gepresenteerd.

Wat zeggen de cijfers?

Positie op YouTube/Google: 1 t/m 10
YouTube weergave: 950.000
Reactie’s van de consument: “Ik heb op 8 feb. de Envy automaat Juniper blauw besteld.” “Super gave auto! Hopelijk volgend jaar de limited editie anders de Envy in het zwart of groen.” “Top wagen. Al in juni de Executive besteld.”

De juiste setup

Videostrategie

Elke maand zoeken duizenden mensen naar informatie over Toyota-modellen. Door onze top-positie op YouTube en Google kunnen we deze doelgroep effectief bereiken. We ontwikkelen een strategie die naadloos aansluit bij de eisen en kenmerken van verschillende videoplatformen.

Videoproductie

Maandelijks produceren we video’s die inspelen op actuele zoekpatronen en seizoensgebonden trends. We reageren flexibel op nieuwe modellen en voorkeuren van consumenten. Dit doen we op opvallende locaties in Nederland om de kijkervaring te versterken.

Videomarketing

We analyseren en optimaliseren onze content nauwkeurig aan de hand van de algoritmen van verschillende sociale platforms. Zo zorgen we ervoor dat onze video’s op het juiste moment en met de juiste boodschap online verschijnen op Instagram, TikTok en YouTube.

Back to top