ACTIVLEASE VIDEO PRODUCTIES

Podium plaats bij het zoeken van elke elektrische lease auto.

Samenwerking             Produceren en beheren
3 jaar+                         Wekelijks

Kenmerkend voor ActivLease

Het startpunt is elke keer weer om te winnen. Om dit te bereiken kijken we naar de data.

Video format

Op informele wijze testen we elektrische voertuigen, zodat een (potentiële) klant van ActivLease de beste keuze kan maken en over kan gaan tot aankoop. Ook maken we diverse uitleg- en instructievideo’s. Elektrische en duurzame auto’s leasen is populair. Daarom is het belangrijk om op Google bovenaan te staan.

Realiteit

In iedere aflevering komen alle features en specificaties aan bod van een elektrische auto. Van Tesla, Porsche, Mercedes en BYD, Polestar, BMW en veel meer andere merken, het komt allemaal voorbij in de Activ EV test.

Resultaat

Ons productieteam vertaalt de wensen van ActivLease naar concrete resultaten. We sturen voortdurend bij op basis van actuele videodata. Maandelijks produceren we video’s en foto’s, die we op het juiste moment publiceren.

Wat zeggen de cijfers?

Positie op YouTube/Google: 1, 2 of 3.
YouTube organische weergave: 1.000.000+
Reactie’s van de consument: “Mijn volgende auto!” “Ik heb sinds september de IV 80 (via active lease) en kan zeggen dat de Enyaq een ongelofelijk fijne ruime auto is.” “Ik zou er wel eentje willen.”

De juiste setup

Videostrategie

Elke maand googelen miljoenen liefhebbers naar elektrische auto’s. Deze doelgroep vindt de EV Test bovenaan de zoekresultaten. We ontwikkelen een concept dat perfect aansluit bij de vereisten van Google en YouTube.

Videoproductie

Maandelijks produceren we video’s die inspelen op het zoekvolume. We anticiperen flexibel op basis van nieuwe modellen en het seizoen. Dit doen we op de mooie locaties in Nederland.

Videomarketing

We analyseren, begrijpen en beheersen algoritmen van diverse sociale platformen. Zo staat die juiste content op het juiste moment online op YouTube.

Back to top