Artificiële Intelligentie

Nu niet schakelen betekend straks in de verkeerde versnelling staan.

De afgelopen jaren heeft de technologie rondom kunstmatige intelligentie een enorme ontwikkeling doorgemaakt. Bij Fedor Lammers Producties hebben we recent gekeken naar hoe AI onze werkprocessen kan ondersteunen of zelfs deels kan vervangen. Dit stelt ons in staat om ons volledig te focussen op het maken van de mooiste programma’s van Nederland. Hieronder vier manieren waarop het gebruik van AI ons helpt om het volgende niveau te bereiken:

Opzet scripts en concepten:
AI kan razendsnel een opzet maken voor scripts en concepten voor nieuwe content. Hierdoor worden we snel geïnspireerd, hebben we snel een basis staan en houden we meer tijd over voor creatieve ideeën die de video nét even beter maken.

Videoproductie voor communicatie:
Met AI is het mogelijk snel en eenvoudig video’s te maken met realistische avatars en geavanceerde text-to-speech technologie. Je kan door teksten in te voeren automatisch video’s genereren waarin avatars de tekst uitspreken in verschillende talen. Deze avatars zijn te personaliseren naar jezelf met beeld en geluid en nauwelijks te onderscheiden van de realiteit. Het is geschikt voor toepassingen zoals e-learning en interne communicatie.

Versnellen van het editproces:
Ook videobewerkingssoftware staat niet stil. Regelmatig komen er nieuwe AI-functies uit die het editproces versnellen en verbeteren, zoals het sneller ondertitelen van video’s, aanpassen van muziek en knippen van scènes. Zo kunnen we sneller meer content aanleveren.

Optimaliseren van het posten van content:
Wat vaak wordt onderschat, is het belang van het strategisch posten van content om maximale impact te creëren. Dankzij verschillende AI-tools kunnen we captions en tags optimaliseren zodat ze het best aansluiten bij de doelgroep. Hierdoor genereren we maximaal bereik voor jouw merk.

Zoals je ziet, kan AI ons momenteel uitstekend ondersteunen in wat we doen. Dit heeft invloed op efficiënt resultaat behalen voor jouw merk. Naast produceren adviseren we ook hoe je het verder kan implementeren in jouw organisatie. Benieuwd naar wat wij voor jouw kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op met Fedor Lammers Producties.

Voordelen AI

– Ondersteunen bij scripts en concepten
– Videoproductie voor communicatie
– Sneller editen van content
– Optimaliseren van bereik

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum dolor sit amet.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et.

Lorem ipsum

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas varius tortor nibh, sit amet tempor nibh finibus et.

Back to top